binnenkort kun je online shoppen bij Roomstyle24: dé webshop voor de mooiste interieur musthaves!

Doe nu al mee aan onze Create Your Shelfie actie en win jouw unieke tekst in een supermooie ‘tekstballon’ wandplank van Roomstyle24. Gemaakt van lichtgewicht en sterk hout, ideaal voor aan je muur dus.

Zo doe je mee

Vul in het tekstvak hieronder jouw gegevens en een favoriete quote of zelfverzonnen tekst in die je graag aan je eigen muur ziet. Upload daarna een foto van de muur in je eigen huis, zodat je gelijk ziet hoe de quote er op jouw muur uitziet. Laat je inspireren door films, filosofen, beroemdheden of eigenzinnige familieleden en vereeuwig deze tekst in een ‘tekstballon’ wandplank.

PS: Mocht je na een tijdje iets anders willen, dan haal je de tekst er gewoon uit en plaats je iets anders op de wandplank.

Zo bepalen wij de winnaar

Wij laten alle* inzendingen zien op onze Facebook pagina en daaruit worden de vijf leukste inzendingen gekozen door een onafhankelijke jury. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

*Onze administrator heeft het recht om bepaalde inzendingen die in strijd zijn met onze normen en waarden niet te plaatsen.

 

Creëer je eigen shelfie