Jaloezieën

Jaloezieën

Doe inspiratie op voor nieuwe jaloezieën. Kies je voor hout of aluminium? Op het gebied van jaloezieën valt veel te kiezen en over sommige dingen heb je misschien nog nooit nagedacht: de breedte van de lamellen, welke ladderband, het bedieningskoord of een bijpassende koof. Jaloezieën kleden je raam letterlijk aan en geven je privacy wanneer je daar behoefte aan hebt. Ook wat het opmeten en bevestigen betreft hebben we handige tips en een berekentool voor je. Zo bestel je nieuwe jaloezieën online die precies passen en die je heel makkelijk zelf ophangt.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Maak van je woonkamer de favoriete plek in huis met houten jaloezieën of geef de keuken een boost met deze mooie raambekleding. Hout heeft een tijdloze en warme look die bij elk interieur past. Kies bij het online bestellen jouw favoriete latbreedte en bijpassende ladderband. Zo maak je jouw raambekleding perfect passend voor jouw huis. Kies voor een standaard maat of laat jaloezieën op maat maken met de handige berekentool van Roomstyle24. Houten jaloezieën zorgen voor sfeer in je huis.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën zit je altijd goed. In elke ruimte komt deze raambekleding goed tot zijn recht. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat het naadloos aansluit op jouw designwensen. Praktisch, budget-vriendelijk en een moderne look: jouw woonkamer, keuken of kantoor is pas compleet met een paar mooie aluminium jaloezieën. Bestel ze in standaard maten of kies voor maatwerk en bereken online welke maat je nodig hebt.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan elke ruimte in huis. Een natuurlijk en licht effect krijg je door te kiezen voor linnen of een transparante stof. Sluit de vouwgordijnen voor privacy of trek ze (half) open en laat het licht binnen. Vouwgordijnen in een lichte kleur maken je ruimte fris en helder, terwijl donkere vouwgordijnen de kamer sfeervol en warm maken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen creëer je een strakke look, zodat de focus op andere mooie items in de ruimte ligt. Rolgordijnen zijn ideaal voor in de woonkamer of keuken, maar zeker ook in de slaapkamer. Kies beneden voor transparante rolgordijnen en ga boven voor verduisterende rolgordijnen. Bestel ze online op maat door te berekenen welke afmetingen je nodig hebt of kies voor een bestaande standaardmaat.

Day & Night roljaloezieën

Day & Night roljaloezieën

Met Day & Night gordijnen heb je het beste van twee werelden: licht en zon wanneer ze open staan zoals het effect van jaloezieën of privacy en rust wanneer je ze sluit met het effect van een rolgordijn. Dankzij het handige rolsysteem aan twee kanten creëer je met één beweging een verschil van dag en nacht. Ga voor maatwerk of standaard maten en geef jouw ruimte een moderne look met deze mooie Day & Night gordijnen.

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plissés zijn multifunctioneel en laten jou bepalen hoe je het licht wilt hebben. Ideaal voor in de woonkamer, keuken of op kantoor en heel makkelijk in gebruik. Je bepaalt zelf welke positie ze hebben op het raam dankzij een handig top-down bottom-up systeem of je sluit ze helemaal voor volledige privacy. Plisségordijnen zijn er op maat en in standaard maten. Kies een kleur die in het oog springt of juist overvloeit in de rest van het interieur. Ook mooi wanneer je ze combineert met transparante overgordijnen.