Wandplanken

Wandplanken

Zwevende wandplanken zijn een aanwinst voor je muur. Dankzij diverse maten, kleuren en materialen geven ze elke muur iets eigens en maken ze er jouw persoonlijke wand van. Dankzij een handig push & fix systeem bevestig je de zwevende plank heel makkelijk zelf aan de muur en blijft deze perfect op zijn plaats. Klaar om jouw persoonlijke items een ereplaats te geven of die uitgebreide boekencollectie netjes te ordenen. Vind jouw favoriete wandplank bij Roomstyle24.

Wandkubussen

Wandkubussen

Een wandkubus is een echte blikvanger aan de muur. Het is een wandplank in de vorm van een kubus, rechthoek of fantasievorm. Hierin plaats je jouw favoriete items die kenmerkend zijn voor wie jij bent. Veel leuker dan een kunstwerk, want doordat je de inhoud van de wandkubus steeds kunt veranderen, ziet je wand er elke keer weer anders uit. Kies bij Roomstyle24 uit een kit met twee of drie wandkubussen in diverse vormen en kleuren voor een speels geheel.

Fotoplankjes

Fotoplankjes

Extra smalle wandplankjes met een opstaand randje zijn perfect om fotolijstjes in te zetten. Lijst je favoriete foto’s in met diverse formaten en kleuren fotolijstjes en plaats ze speels naast elkaar op fotoplankjes in diverse afmetingen.

Opbergen

Opbergen

Naast dat een wandplank of wandkubus er mooi uitziet aan de muur, hebben deze woonaccessoires ook een praktische kant: je kunt er goed mee opbergen. Uiteraard lenen wandplanken en wandkubussen zich niet voor prullen die je liever niet in het zicht wilt hebben, maar juist wel voor het ordenen van boeken, cd’s of dvd’s. Ook komt een verzameling van losse items zoals plantjes, kaarten of fotolijstjes beter tot zijn recht wanneer je ze met elkaar in een kubus of op een plank aan de muur plaatst.

Woonkamer

Woonkamer

Eén of meerdere wandplanken of wandkubussen boven de bank geven je woonkamer een persoonlijk tintje. Toon hier je favoriete items zoals souvenirs van reizen, foto’s van je familie en vrienden, seizoensgebonden favorieten zoals plantjes of leuke vaasjes en andere items die je regelmatig wisselt. Zo zorg je ervoor dat je woonkamer up to date is zonder dat het veel geld of moeite kost.

Slaapkamer

Slaapkamer

Maak van je slaapkamer een inspirerend geheel. Gebruik een wandplank in de slaapkamer voor je parfumverzameling of in combinatie met een spiegel om je ’s ochtends op te maken. Plaats de wandplank of wandkubus boven het bed en zet er fotolijstjes met inspirerende prints of teksten op of losse houten letters waarmee je zelf een woord vormt. Ook zijn er speciale wandplanken met lades, die bijvoorbeeld perfect zijn als nachtkastje.

Kantoor

Kantoor

Blaas je kantoor nieuw leven in met een selectie van wandplanken of wandkubussen. Creëer een speelse mix van diverse elementen aan de muur en gebruik deze voor items die symbool staan voor jouw werkzaamheden. Bijvoorbeeld een oude typmachine of rekenmachine, ingelijste prints of orden je gekleurde mappen op een plank met een mooie boekensteun.

Kinderkamer

Kinderkamer

De kinderkamer is het perfecte decor om te spelen met wandplanken en wandkubussen. Mix & match materialen of kleuren en zet de favoriete items van jouw kids erop of erin. Bekleed de achtergrond van een kubus met een ander behang dan de rest van de kamer, zodat je echt aparte ‘vakjes’ creëert of kies gekleurde wandplanken of wandkubussen voor een kleurrijk effect. Hippe knuffels, kleurrijke kinderboeken, vintage speelgoed of sport trofeeën doen het goed aan de wand. Bij de allerkleinsten gebruik je de plank of kubus om de verzorgingsproducten voor je kleintje binnen handbereik te hebben of om de leukste kiekjes van je ‘mini-me’ te laten zien.

Keuken

Keuken

Vergeet dat saaie kruidenrek: een strakke en hippe keuken maak je eigen met een mooie wandplank of wandkubus. Ideaal dus om je luxe kruiden uit te stallen die je tijdens buitenlandse reizen verzameld hebt, maar ook om jouw favoriete kookboeken te showen of voor die heerlijke collectie olijfolie en azijn. Laat jouw ‘inner-foodie’ spreken en maak kruidengroepjes op kleur die zorgen voor een Pinterest-waardig plaatje.

Hal

Hal

Handige wandplanken met haakjes voor jassen of om op te zitten en je schoenen aan te trekken, zijn onmisbaar voor in de hal. Ook maak je van een saaie hal een belevenis door wandplanken toe te voegen met daarop items die voor jou veel betekenen. Zo laat je bij binnenkomst al zien wie je bent.

Tuin

Tuin

Fleur je tuin of balkon op met een wandplank hierdoor creëer je heel gemakkelijk meer ruimte. Plaats hierop leuke potjes met verse kruiden, naast dat het heel gezellig staat zijn kruiden uit eigen tuin natuurlijk ook veel lekkerder!